Vind de perfecte vloer!

+32 499 24 11 57 Contacteer ons

Parket, laminaat of vinyl

De perfecte vloer vinden is niet altijd even makkelijk. Zo droomt u misschien over een rustieke houten vloer, maar houden praktische bezwaren u tegen. Een vloer moet namelijk wel tegen een stootje kunnen, jaren mee gaan en makkelijk in onderhoud zijn. 

Bij Deur & Parket werken wij daarom met parket, laminaat en vinyl. Zo hebben onze parketvloeren een authentieke uitstraling en isoleren ze goed, zeker als u kiest voor een méérlaags parket op een ondervloer of verlijmd. Qua design heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een parket met Hongaarse punt, visgraat parket of fineerparket. Deze parketten zijn allen plaatsbaar met vloerverwarming. We hebben bovendien de beste merken zoals Par-ky en Quick-Step in ons assortiment.

Tot slot hebben laminaat- en vinylvloeren als voordeel dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt de vloeren niet alleen geschikt voor diverse ruimtes, maar ook eenvoudig om schoon te maken en te onderhouden.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons uiteraard altijd contacteren. U bereikt ons via de E-MAIL, TELEFOON of het ONLINE CONTACTFORMULIER. Via de website kunt u bovendien direct een gratis en geheel vrijblijvend een OFFERTE AANVRAGEN!