VIND DE PERFECTE VLOER!

Parket, laminaat of vinyl

De perfecte vloer vinden is niet altijd even makkelijk. Zo droomt u misschien over een rustieke houten vloer, maar houden praktische bezwaren u tegen. Een vloer moet namelijk wel tegen een stootje kunnen, jaren mee gaan en makkelijk in onderhoud zijn. 

Bij Deur & Parket werken wij daarom met parket, laminaat en vinyl. Zo hebben onze parketvloeren een authentieke uitstraling en isoleren ze goed, zeker als u kiest voor een méérlaags parket op een ondervloer of verlijmd. Qua design heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een parket met Hongaarse punt, visgraat parket of fineerparket. Deze parketten zijn allen plaatsbaar met vloerverwarming. We hebben bovendien de beste merken zoals Par-ky en Quick-Step in ons assortiment.

Tot slot hebben laminaat- en vinylvloeren als voordeel dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt de vloeren niet alleen geschikt voor diverse ruimtes, maar ook eenvoudig om schoon te maken en te onderhouden.

Parket, laminaat of vinyl - Deur & Parket
1/2
Wenge
Wenge
Vinyl parket
Vinyl parket
Antique Oak Premium
Antique Oak Premium
Afzelia Doussie
Afzelia Doussie
logo Quick-Step Master Installer
logo Quick-Step Master Installer
Laminaatvloer en laminaatdeur
Laminaatvloer en laminaatdeur
Laminaatvloer rondom trap
Laminaatvloer rondom trap
Visgraatparket
Visgraatparket
1/3

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Ons aanbod aan parket, laminaat en vinyl is groot. Laat u daarom adviseren in onze toonzaal in de Kempen of bekijk op uw gemak de verschillende vloeren in onze webshop.

Bij ons koopt u tevens alle overige benodigdheden om uw vloer zelf te leggen zoals parketolie, parketlijm en laminaatplinten. Hebt u een keuze gemaakt? Dan heeft u bij ons de extra optie om het plaatsen van het parket, laminaat of vinyl aan ons uit te besteden.

Ons team levert vakwerk en heeft zowel kwaliteit als service hoog in het vaandel staan.

VOOR VRAGEN OF MEER INFORMATIE KUNT U ONS UITERAARD ALTIJD CONTACTEREN. U BEREIKT ONS VIA DE E-MAILTELEFOON OF HET ONLINE CONTACTFORMULIER. VIA DE WEBSITE KUNT U BOVENDIEN DIRECT EEN GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN!