top of page

QUICK-STEP LAMINAAT-, VINYL EN PARKETVLOEREN

Veelzijdige vloeren die lang mooi blijven

In de webshop van Deur & Parket koopt u snel en eenvoudig Quick-Step laminaat-, vinyl en parketvloeren. Quick-Step staat bekend om haar veelzijdige vloeren die makkelijk te leggen zijn én lang mooi blijven. Via het zoekfilter zoekt u op specifieke kleuren, houtsoorten, afmetingen of andere kenmerken. Kies bijvoorbeeld voor een vloer die waterbestendig is, een vloer die gecombineerd kan worden met vloerverwarming of een vloer die perfect past bij een bepaalde ruimte in uw huis. 

Quick-Step heeft namelijk vloeren voor zowel de badkamer als de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken of het kantoor in het assortiment.
Tot slot zoekt u in de webshop makkelijk op prijs. Het kliklaminaat, de vinylvloer of een méérlaags parket van uw dromen hoeft namelijk niet duur te zijn bij Deur & Parket!

Neem de tijd om ons aanbod te bekijken!

Of het nu gaat om een krasvast laminaat, rigid vinyl of een visgraatparket; bij ons koopt u een vloer vanuit uw luie stoel. Neem dus de tijd om rustig rond te kijken en u te verdiepen in de verschillende opties.

Heeft u vragen of wilt u de Quick-Step vloeren graag met eigen ogen bekijken? Contacteer ons dan of kom langs bij onze toonzaal. Ons deskundig team staat klaar om u te adviseren. 

Wilt u de vloer zelf leggen? Dan leveren wij u alle benodigdheden om het klussen te vergemakkelijken.

Tevens kunnen wij de vloer voor u leggen en helpen wij u graag met andere klussen in huis. Ontdek bijvoorbeeld ook ons aanbod deuren, wandbekleding, trapbekleding en traprenovaties. Met de hulp van Deur & Parket ziet uw huis er ongetwijfeld in een handomdraai piekfijn uit!

BEZOEK ONZE WEBSHOP OF KOM LANGS IN ONZE TOONZAAL!

bottom of page