top of page

ALUMINIUM DEUREN

OF JE NU EEN STRAKKE, EENVOUDIGE UITSTRALING WILT OF EEN DEUR MET MEER DECORATIEVE DETAILS, ALUMINIUM DEUREN KUNNEN AAN VERSCHILLENDE ONTWERPEISEN VOLDOEN.

Aluminium deur - Steel look
Aluminium deur - Steel look

EEN BUDGETVRIENDELIJK EN DUURZAME TOEGANGSOPLOSSING VOOR ELKE DOORGANG

Aluminium deuren winnen snel aan populariteit als een moderne en stijlvolle keuze voor zowel residentiële, particuliere als commerciële gebouwen. Met hun eigentijdse uitstraling, veelzijdigheid en duurzaamheid zijn aluminium deuren een favoriete optie geworden voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van esthetiek en functionaliteit.

  • Een van de belangrijkste voordelen van aluminium deuren is hun stijlvolle uitstraling.

  • Aluminium heeft een slanke en moderne look die bij verschillende architecturale stijlen past, van minimalistisch tot industrieel en eigentijds. 

ALLROUNDER IN ELK INTERIEUR

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden aluminium deuren ook een hoge mate van veelzijdigheid. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende soorten deuropeningen, zoals enkele deuren, dubbele deuren en schuifdeuren. Bovendien kunnen aluminium deuren worden geleverd met verschillende glaspanelen, zoals getint glas, matglas of veiligheidsglas, om natuurlijk licht binnen te laten en een gevoel van ruimte te creëren.

DUURZAAM EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Duurzaamheid is nog een belangrijk kenmerk van aluminium deuren.  Aluminium deuren vereisen een minimum aan onderhoud en behouden hun kwaliteit en kleur gedurende vele jaren.

Stalen deur
Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Neem contact met ons op, bezoek onze toonzaal en creëer een elegant en licht interieur met aluminium deuren. Bij Deur & Parket staan we klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste aluminiumdeuren die passen bij jouw stijl, behoeften en budget. Transformeer jouw ruimtes met de tijdloze schoonheid en functionaliteit van glazen en geniet van de transparantie en ruimte die ze brengen.

bottom of page