top of page

Z-TRAPPEN IN EIK

DANKZIJ DE ZIGZAGVORM EN DE OPEN CONSTRUCTIE VAN DE TREDEN, CREËREN Z-TRAPPEN EEN GEVOEL VAN LICHTHEID EN TRANSPARANTIE.

Z-trap in eik
Z-trappen in Eik

EEN UNIEKE EN EIGENTIJDSE DRAAI AAN TRAPONTWERP

Z-trappen, ook wel bekend als zigzagtrappen, zijn een opvallende en eigentijdse keuze voor diegenen die hun interieur willen verrijken met een uniek trapontwerp. Met hun kenmerkende Z-vormige structuur voegen Z-trappen een dynamisch element toe aan elke ruimte, terwijl ze tegelijkertijd functionaliteit en stijl combineren.

  • Een van de belangrijkste kenmerken van Z-trappen is hun unieke ontwerp. 

  • In tegenstelling tot traditionele rechte trappen hebben Z-trappen een zigzagpatroon dat resulteert in een boeiende en artistieke uitstraling. 

  • De trap maakt als het ware een draai in de vorm van de letter Z, waardoor een visueel interessant en ruimtebesparend ontwerp ontstaat. 

  • Deze onderscheidende vorm voegt een element van verrassing en originaliteit toe aan het interieur, waardoor de trap een echte blikvanger wordt.

MATERIAAL EN AFWERKING NAAR KEUZE

Een ander voordeel van Z-trappen is de veelzijdigheid in materiaalkeuze en afwerking. Of je nu kiest voor een modernere uitstraling met materialen zoals eik of rubberwood, Z-trappen kunnen worden aangepast aan verschillende interieurstijlen en smaken. Bovendien kan je de afwerking aanpassen, variërend van strak en minimalistisch tot decoratief en gedurfd, afhankelijk van de gewenste esthetiek.

OPENHEID & VERBONDENHEID

Z-trappen bieden ook een gevoel van beweging en dynamiek in een ruimte. Door de zigzagvorm en de open constructie van de treden, creëren Z-trappen een gevoel van lichtheid en transparantie. Ze laten licht en lucht door, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat en de algehele uitstraling van de ruimte wordt verbeterd. Dit maakt Z-trappen een uitstekende keuze voor diegenen die een gevoel van openheid en verbondenheid willen creëren in hun interieur.

Z-trap
Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Onze Z-trappen kunnen afgewerkt worden met verscheidene technieken en kleuren. Voor meer info, neem vandaag nog contact op met Deur & Parket en breng onze toonzaal een bezoekje voor vakkundig advies bij de keuze van materialen en afwerking van jouw Z- trap!

bottom of page