top of page

LAMINAAT

MET ZIJN AANTREKKELIJKE UITERLIJK, DUURZAAMHEID EN BETAALBAARHEID BIEDT LAMINAAT EEN AANTREKKELIJKE OPTIE VOOR MENSEN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR EEN VEELZIJDIGE EN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE VLOER.

Laminaat
Laminaat

KRASVAST EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Laminaatvloeren hebben de afgelopen decennia een enorme populariteit verworven als een van de meest geliefde vloerbedekkingen voor huizen en kantoren. Laminaatvloer is een kunstmatig vervaardigde vloerbedekking die bestaat uit verschillende lagen. De basislaag is meestal gemaakt van  hoogwaardige HDF (High-Density Fiberboard). Daarboven komt een fotoprint van hout, steen of een ander decoratief patroon, dat onder een beschermende transparante toplaag van melaminehars is verzegeld. 

  • De basislaag zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid.

  • De toplaag biedt weerstand tegen slijtage, vlekken en krassen, waardoor de vloer er jarenlang als nieuw blijft uitzien.

  • Laminaatvloeren staan bekend om hun duurzaamheid en slijtvastheid. 

  • De toplaag beschermt tegen krassen, vlekken en verkleuring, waardoor het een ideale keuze is voor drukbezochte ruimtes en gezinnen met huisdieren en kinderen.

VAN HOUT-, STEEN- OF TEGELLOOK TOT PATROONVLOER

Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan stijlen, patronen en kleuren, waardoor je gemakkelijk een vloer kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw interieur. Of je nu de uitstraling wilt nabootsen van hardhout, natuursteen of tegels, er is een laminaatoptie voor elke smaak. Ook biedt Deur & Parket je sinds kort patroonvloeren in laminaatplanken aan. Een Unicum!

LAMINAATVLOEREN INSTALLEREN

Laminaatvloeren zijn relatief eenvoudig te installeren dankzij het uniclic kliksysteem, waarmee de planken stevig aan elkaar worden vergrendeld. Hierdoor kunnen ze zwevend op een ondervloer worden gelegd zonder lijm, wat de installatietijd verkort en zo véél voordeliger zijn.

JE LAMINAATVLOER ZELF PLAATSEN

Een laminaatvloer is eenvoudig zelf te plaatsen, als je enkele basisprincipes in het achterhoofd houdt. Wij helpen je op weg met enkele eenvoudige tips om de plaatsing van je laminaatvloer tot een goed eind te brengen. De laminaatvloer met toebehoren wordt steeds bij jou ter plaatse geleverd.

Laminaat

LAMINAATVLOER ONDERHOUDEN

Het onderhoud van laminaat is over het algemeen eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of vegen om vuil en stof te verwijderen, in combinatie met af en toe dweilen met onderhoudsproduct en een licht vochtige doek, is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Het is belangrijk om overtollig vocht te vermijden en om beschermende viltjes onder meubels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Wij zijn erkend verdeler van Quick-Step, Cabbani en Parky. Bekijk het volledige Quick-Step, Cabbani en Parky aanbod in onze toonzaal. Ook voor alle accessoires en onderhoudsproducten voor laminaatvloeren kan je bij ons terecht. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal, waar we je graag professioneel advies op maat geven.

bottom of page