top of page

FINEERPARKET

FINEERPARKET STAAT BEKEND OM ZIJN NATUURLIJKE UITSTRALING, DUURZAAMHEID EN BETAALBAARHEID, WAARDOOR HET EEN AANTREKKELIJKE OPTIE IS VOOR ZOWEL RESIDENTIËLE ALS COMMERCIËLE RUIMTES

Fineerparket te St-Joris-Winge
parket te Poppel

DUURZAAM EN BETAALBAAR IN STIJL

Fineerparket is een populaire vloerbedekking die steeds meer aandacht krijgt in de wereld van interieurontwerp en vloermaterialen. Fineerparket is een houten vloer met een dunne toplaag van echt hout, het fineer genaamd, dat op een onderlaag van multiplex of HDF is wordt geperst. Het fineer is meestal afkomstig van hoogwaardige houtsoorten zoals eiken, walnoot en andere exotische houtsoorten. Dit geeft de vloer zijn authentieke houtnerf en warme uitstraling, vergelijkbaar met massief houten vloeren.

  • Een van de belangrijkste voordelen van fineerparket is de natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke uitstraling. 

  • Het echte houtfineer zorgt voor een prachtig patroon en unieke houtnerf, waardoor elke vloer zijn eigen karakter krijgt.

  • In vergelijking met massief houten vloeren is fineerparket meestal voordeliger. Het gebruik van een dunne toplaag van echt hout zorgt ervoor dat je kunt genieten van de schoonheid van hout tegen een lagere prijs.

DUURZAME KEUZE

Fineerparket is een duurzame vloerkeuze vanwege de dunne toplaag. De onderlaag van HDF (High Density Fiberboard) biedt stabiliteit en weerstand tegen kromtrekken, wat vaak voorkomt bij massief houten vloeren.

EEN VEELZIJDIGE VLOER

Fineerparket is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor je talloze mogelijkheden hebt om de vloer aan te passen aan je interieurontwerp en persoonlijke smaak.

FINEERPARKET ZELF INSTALLEREN?

Fineerparket is niet moeilijk om zelf te plaatsen, als je enkele basisprincipes volgt. Wij vertellen je graag enkele eenvoudige tips om de plaatsing succesvol te volbrengen, voor een eindresultaat  waar je zelf trots op kunt zijn. Fineerparket met toebehoren wordt steeds bij jou ter plaatse geleverd.

Fineerparket

FINEERPARKET ONDERHOUDEN

Het onderhoud van fineerparket is over het algemeen eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of vegen om vuil en stof te verwijderen, in combinatie met af en toe dweilen met onderhoudsproduct en een licht vochtige doek, is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Het is wel vereist om overtollig vocht te vermijden en om beschermende viltjes onder meubels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Wij zijn erkend verdeler van Quick-Step, Cabbani en Parky. Hierdoor kan je het volledige Quick-Step, Cabbani en Parky assortiment in onze toonzaal komen bekijken. We hebben ook alle accessoires en onderhoudsproducten voor fineerparket. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoek met advies aan onze toonzaal. 

bottom of page