top of page

VINYLVLOEREN

MET HUN DUURZAAMHEID, VEELZIJDIGHEID EN AANTREKKELIJKE ONTWERPEN BIEDEN VINYLVLOEREN EEN UITSTEKENDE OPTIE VOOR WIE OP ZOEK IS NAAR EEN STIJLVOLLE EN FUNCTIONELE VLOEROPLOSSING.

Vinylvloer
Vinyl

DUURZAAM, WATERBESTENDIG EN TIJDLOOS

Vinylvloeren hebben in de afgelopen jaren een opvallende comeback gemaakt als een van de meest populaire vloerbedekkingen voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Vinylvloer, ook bekend als PVC-vloer, is een kunststof vloerbedekking die bestaat uit meerdere lagen. 

  • De bovenste laag, de slijtlaag, beschermt de vloer tegen krassen en slijtage, waardoor deze bestand is tegen dagelijkse belasting en gemakkelijk te onderhouden is. 

  • Daaronder bevindt zich de decoratieve laag met een fotoprint die een verscheidenheid aan patronen, texturen en kleuren kan nabootsen, zoals hout, steen, keramische tegels en zelfs abstracte ontwerpen. 

  • De kernlaag biedt stabiliteit en stevigheid en is zéér rigide, terwijl de onderste laag fungeert als een geluiddempende en isolerende basis.

  • Onze vinylvloeren kunnen geplaatst worden op een chape, maar ook op een bestaande tegelvloer, wat deze vloer zéér multifunctioneel maakt naar plaatsing toe.

SLIJTVASTE VLOER

Vinylvloeren zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder tekenen van slijtage te vertonen. De sterke slijtlaag zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen krassen, vlekken en de effecten van dagelijks gebruik.

WATERBESTENDIGE VLOER

Vinylvloeren zijn over het algemeen waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers, keukens en kelders. Deze waterbestendigheid voorkomt dat vocht in de vloer doordringt en schade veroorzaakt.

PLAATSING MET VAKMANSCHAP

De installatie van een vinylvloer vereist vakmanschap en ervaring. Wij beschikken over een jarenlange expertise en zorgen ervoor dat je vinylvloer perfect geplaatst wordt. Een juiste installatie is een must voor een lange levensduur en maakt je vloer bestand tegen eventuele krimp of uitzetting.

Vinylvloeren

JE VINYLVLOER ZELF PLAATSEN

Deur & Parket was reeds één van de eerste Master Installers Quick-Step in België. Toch is deze vinylvloer eenvoudig zelf te plaatsen als je enkele basisprincipes in acht neemt. Wij staan je graag bij met enkele basistips om je plaatsing met succes te volbrengen. De vinylvloer met toebehoren wordt steeds bij jou ter plaatse geleverd. Snel aan de slag gaan? Bezoek onze webshop.

EEN VINYLVLOER ONDERHOUDEN

Het onderhoud van vinylvloer is vrij eenvoudig. Op regelmatige basis stofzuigen of vegen om vuil en stof te verwijderen, in combinatie met af en toe dweilen met onderhoudsproduct en een licht vochtige doek volstaat meestal om de vinylvloer schoon te houden. Belangrijk hierbij is om overtollig vocht te voorkomen en om beschermende viltjes onder meubels te plaatsen om krassen te vermijden.

Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Wij zijn erkend verdeler van Quick-Step, Cabbani en Parky kunnen we jou hun volledige aanbod presenteren in onze toonzaal. Daarnaast hebben we alle accessoires en onderhoudsproducten voor vinylvloeren. Contacteer ons meteen voor een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal. We staan je graag bij met raad en daad.

bottom of page