top of page

PARKET

SPECIALIST PLANKEN PARKET, VISGRAAT PARKET, HONGAARSE PUNT EN FINEERPARKET

fineerparket te Poppel

TIJDLOZE ELEGANTIE EN WARMTE VOOR JE INTERIEUR

Parketvloeren hebben door de jaren heen bewezen dat ze een tijdloze keuze zijn voor het toevoegen van kwaliteit en warmte aan elk interieur. Parket is gemaakt van echte houten planken die zorgvuldig zijn samengevoegd om een duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloer te creëren. Met zijn natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid is parket een populaire keuze geworden voor zowel traditionele als moderne interieurs.

EEN VLOER MET KARAKTER

Een van de belangrijkste voordelen van parket is de natuurlijke schoonheid van het hout. Elk stuk parket is uniek, met zijn eigen houtnerfpatroon en kleurvariaties, waardoor een vloer ontstaat die een warme en authentieke uitstraling heeft. Of je nu kiest voor een houtsoort met een lichte of donkere tint, parket voegt een vleugje natuurlijke charme toe aan elke ruimte. Het brengt de natuurlijke elementen van de buitenwereld naar binnen en creëert een rustgevende en warme sfeer in je interieur.

EEN DUURZAME VLOER

Naast esthetische aantrekkingskracht biedt parket ook duurzaamheid en langdurige prestaties. Hout is van nature een sterk materiaal en parketvloeren kan lang meegaan bij goed onderhoud. Het kan bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, stoten en krassen, waardoor het een uitstekende keuze is voor druk belopen ruimtes. 

vloer te Retie
bloktrapje op fineerparket

EEN UNIEKE VLOER OP MAAT

Een ander voordeel van parket is de veelzijdigheid in ontwerp en installatie. Parket is verkrijgbaar in verschillende patronen en stijlen, waaronder planken, visgraat, Hongaarse punt en meer. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een unieke vloer te creëren die perfect past bij je persoonlijke smaak en de stijl van je interieur. Daarnaast kan parket worden gelegd in verschillende richtingen, zoals parallel aan de muren of diagonaal, waardoor je speelsheid en dynamiek aan de ruimte kunt toevoegen.

HOE PARKET ONDERHOUDEN?

Het onderhoud van parket is over het algemeen eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of vegen om vuil en stof te verwijderen en af en toe dweilen met een vochtige doek volstaan meestal om de vloer schoon te houden. Het is wel noodzakelijk om overtollig vocht te vermijden, want hout kan gevoelig zijn voor waterschade. Met de juiste zorg en onderhoud zal je parketvloer er jarenlang mooi uitzien en zijn oorspronkelijke glans behouden. Wij beschikken over de juiste producten om jouw houten vloer in topconditie te houden. 

Fineerparket te St-Joris-Winge

MEESTERS IN PARKET

Bij het kiezen van parket is het raadzaam om een professionele vakman in te schakelen voor de installatie of advies bij zelfplaatsing. Zo heeft Deur & Parket de ervaring en expertise om het parket op de juiste manier te leggen, waardoor het stabiel en duurzaam blijft. 

Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Neem zeker vandaag reeds contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal. We kunnen advies geven over de beste houtsoorten, afwerkingen en patronen die passen bij je specifieke wensen en behoeften. 

bottom of page