top of page

TRAPLEUNINGEN

EEN TRAPLEUNING OP MAAT IS FUNCTIONEEL, MAAR PAST OOK NAADLOOS BIJ JE TRAP. VOOR EEN TOTAALPLAATJE IN JE INTERIEUR.

trap met zwarte rond greep te Mol
Ledverlichting

TIJDLOZE ELEGANTIE EN VEILIGHEID

Een trap is meer dan een functioneel onderdeel van je interieur. Het is ook een manier om jouw ruimte te personaliseren en een eyecatcher van formaat te creëren. Op maat gemaakte trapleuningen zijn ontworpen om perfect bij je trap te passen en tegelijkertijd de veiligheid te verbeteren.

  • Een trapleuning op maat is ontworpen om naadloos te integreren met het ontwerp en de stijl van jouw trap. Dit zorgt voor een visueel samenhangende uitstraling in je interieur.

  • Trapleuningen brengen natuurlijk meer veiligheid, met een optimale hoogte en stevige grip.

MAATWERK IN TRAPLEUNINGEN

Een op maat gemaakte trapleuning geeft je bij Deur & Parket de vrijheid om jouw persoonlijke stijl te accentueren. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, afwerkingen en ontwerpen om een unieke look te creëren die bij de rest van je interieur past.

UNIFORM GEHEEL

Of je nu kiest voor een bloktrap in eik, Z-trap in eik, trapbekleding in laminaat of rubberwood traptreden, een bijpassende leuning sluit perfect aan bij de afwerking van je trap. Zo bekomen we een uniforme look en een gevoel van eenheid. Trapleuningen zijn dus de ultieme finishing touch in je interieur.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Een goed geplaatste trapleuning volgt de natuurlijke beweging van de trap en biedt een comfortabele houvast. Dit maakt het gebruik van de trap veel gemakkelijker, vooral voor ouderen, kinderen en mensen met minder mobiliteit.

trap Eik met wit stalen leuning te Retie
Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Naast een unieke trap kan Deur & Parket je dus ook helpen met bijpassende trapleuningen op maat. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze trapleuningen en neem contact met ons op. Bezoek onze toonzaal en creëer een interieur dat tijdloos, functioneel en elegant is.

bottom of page