top of page

STALEN DEUREN

MET HUN TIJDLOZE AANTREKKINGSKRACHT EN FUNCTIONELE VOORDELEN VORMEN STALEN DEUREN EEN WAARDEVOLLE INVESTERING VOOR ELK GEBOUW.

Metalen schuifdeur
Stalen deur te Balen

INDUSTRIËLE SCHOONHEID EN DUURZAAMHEID VOOR JOUW INTERIEUR

Stalen deuren zijn een populaire keuze geworden in zowel residentiële als commerciële omgevingen vanwege hun stijlvolle uitstraling en duurzaamheid. Deze deuren combineren de elegantie van minimalistisch design met de robuustheid van staal, wat resulteert in een moderne en eigentijdse uitstraling.

  • Een van de belangrijkste voordelen van stalen deuren is hun duurzaamheid. 

  • Staal staat bekend om zijn uitstekende sterkte en lange levensduur, waardoor stalen deuren bestand zijn tegen zware belastingen, extreme weersomstandigheden en dagelijks gebruik.

  • Ze zijn minder vatbaar voor kromtrekken, krimpen of uitzetten in vergelijking met andere materialen, zoals hout of kunststof.

  • Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of landelijk met karakter, stalen deuren zijn een uitstekende keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

VAN ENKELE STALEN DEUREN TOT PIVOTERENDE DEUREN

Wat betreft design zijn stalen deuren uiterst veelzijdig. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende architecturale stijlen, van industrieel en modern tot klassiek en elegant. Stalen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waaronder enkele deuren, dubbele deuren, schuifdeuren en pivoterende deuren. Bovendien kunnen ze worden aangepast met verschillende soorten glaspanelen om natuurlijk licht door te laten en een gevoel van ruimte te creëren.

ONDERHOUDSGEMAK

Een ander voordeel van stalen deuren is hun onderhoudsgemak. In tegenstelling tot houten deuren hebben stalen deuren geen speciale behandeling of regelmatige verfbeurten nodig. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukbezochte ruimtes.

NIET ALLEEN VOOR INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

Hoewel stalen deuren vaak geassocieerd worden met industriële omgevingen, worden ze steeds meer gebruikt in woningen en kantoren vanwege hun unieke esthetiek. Stalen deuren voegen een vleugje eigentijdse elegantie toe aan elke ruimte en creëren een naadloze overgang tussen verschillende kamers.

Stalen deur

STEELIT DEUREN: DUURZAAM, MODULAIR EN BETAALBAAR 

Deur & Parket is officieel verdeler van Steelit deuren. Steelit vervaardigt deuren volgens standaard afmetingen welke in diverse modellen en afmetingen te verkrijgen zijn. De deuren zijn moduleerbaar, d.w.z. dat je hen kan voorzien van bijvoorbeeld een bovenlicht of zijlicht, maar eveneens uitvoerbaar zijn als dubbel opendraaiende deuren of schuifdeuren. Steeds uit voorraad leverbaar en eenvoudig zelf te plaatsen!

Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Stalen deuren bieden dus een combinatie van stijl, duurzaamheid, veiligheid en onderhoudsgemak. Onze stalen deuren worden vanzelfsprekend ook steeds op maat voor jou gemaakt. Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord in onze toonzaal om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page