top of page

VISGRAAT PARKET

VISGRAAT PARKET IS EEN SYMBOOL VAN VAKMANSCHAP EN VERFIJNING, EN CREËERT EEN GEVOEL VAN ELEGANTIE EN LUXE IN ELKE RUIMTE.

Visgraat parket
Visgraat parket

EEN TIJDLOOS PATROON VOOR STIJLVOLLE VLOEREN

Visgraat parket is een tijdloos en elegant vloerpatroon dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn verfijnde uitstraling en tijdloze charme. Het kenmerkende visgraatpatroon geeft een gevoel van stijl en klasse aan elk interieur en blijft een populaire keuze voor zowel klassieke als moderne ontwerpstijlen.

  • Een van de voordelen van visgraatparket is zijn veelzijdigheid. 

  • Het kan worden gebruikt in zowel formele als informele ruimtes en past goed bij verschillende interieurstijlen. 

  • Of je nu een klassiek, vintage, modern of eigentijds interieur hebt, visgraatparket voegt  verfijning toe en maakt een statement in je ruimte.

EEN PRACHTIG VISGRAATPATROON

Het visgraatpatroon van visgraatparket wordt gecreëerd door de houten planken in een hoek van 90 graden tegen elkaar te plaatsen, resulterend in een zigzagpatroon dat lijkt op de graten van een vis. Dit patroon voegt een gevoel van beweging en dynamiek toe aan de vloer, waardoor het een interessant visueel element wordt dat direct de aandacht trekt.

VISGRAAT PARKET LEGGEN: WERK VOOR PROFESSIONALS

De installatie van planken parket vereist vakmanschap en expertise. Het is daarom dat wij bij Deur & Parket reeds jarenlang ervaring hebben en ervoor zorgen dat jouw visgraat parket op de juiste manier geplaatst wordt. Een juiste installatie is essentieel om ervoor te zorgen dat de parketvloer lang meegaat en bestand is tegen eventuele krimp of uitzetting. Deur & Parket was reeds één van de eerste Master Installers Quick-Step in België. 

VISGRAAT PARKET ZELF PLAATSEN?

Toch is deze visgraat parket eenvoudig zelf te plaatsen, mits enkele basisprincipes in acht te nemen. Wij helpen je graag verder met enkele basistips om de plaatsing tot een goed eind te brengen waar je zelf trots op kunt zijn. Snel beginnen? Dat kan via onze webshop.

Visgraat parket

VISGRAAT PARKET ONDERHOUDEN

Het onderhoud van visgraat parket is over het algemeen eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of vegen om vuil en stof te verwijderen, ook af en toe dweilen met een onderhoudsproduct en een licht vochtige doek, is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Het is belangrijk om overtollig vocht te vermijden en om beschermende viltjes onder meubels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Deur & Parket is erkend verdeler van Quick-Step, Cabbani en Parky. Dit maakt dat je het complete aanbod van zowel Quick-Step, Cabbani als Parky in onze toonzaal kunt bewonderen. We kunnen ook alle accessoires en onderhoudsproducten voor visgraat parket aanbieden. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal. We staan graag voor je klaar met passend advies.

bottom of page