top of page

PLANKEN PARKET

MET ZIJN AUTHENTIEKE UITSTRALING EN DUURZAME EIGENSCHAPPEN IS PLANKEN PARKET EEN POPULAIRE KEUZE GEWORDEN VOOR ZOWEL TRADITIONELE ALS MODERNE INTERIEURS.

parket te Poppel
parket overloop

TIJDLOZE SCHOONHEID EN DUURZAAMHEID VOOR JE VLOER

Planken parket is een klassieke en tijdloze keuze voor vloerbedekking die een gevoel van natuurlijke schoonheid en warmte aan elk interieur toevoegt. Het bestaat uit massieve houten planken die zorgvuldig zijn samengevoegd tot een duurzame en aantrekkelijke vloer. 

  • Een van de belangrijkste voordelen van planken parket is de natuurlijke schoonheid van het hout. 

  • Elke plank heeft zijn eigen unieke houtnerfpatroon en kleurvariaties, waardoor iedere vloer een karakteristieke uitstraling heeft. 

  • Of je nu kiest voor een lichte of donkere plank, planken parket voegt een warme en authentieke sfeer toe aan je interieur. 

  • Het brengt de natuurlijke elementen van de buitenwereld naar binnen en creëert een rustgevend en harmonieus geheel.

JARENLANG PLEZIER

Naast de esthetische aantrekkingskracht biedt planken parket ook duurzaamheid en langdurige prestaties. Hout is van nature een sterk materiaal en massieve planken parketvloeren kunnen vele jaren meegaan bij goed onderhoud. Ze zijn bestand tegen dagelijkse slijtage, stoten en krassen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor druk belopen ruimtes.

VOOR IEDER INTERIEUR EEN PLANKEN PARKET

Een ander voordeel van planken parket is de veelzijdigheid in ontwerp en stijl. Planken parket is verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengtes en houtsoorten, waardoor je de mogelijkheid hebt om een vloer te creëren die perfect past bij je persoonlijke smaak en de stijl van je interieur. Of je nu kiest voor een moderne en strakke uitstraling met brede planken of een meer traditionele look met smalle planken, planken parket biedt diverse opties om aan je wensen te voldoen.

CORRECTE PLAATSING DOOR SPECIALISTEN

De installatie van planken parket vereist vakmanschap en expertise. Het is daarom dat wij bij Deur & Parket reeds jarenlang ervaring hebben en ervoor zorgen dat jouw planken vloer op de juiste manier geplaatst wordt. Een juiste installatie is essentieel om ervoor te zorgen dat de vloer lang meegaat en bestand is tegen eventuele krimp of uitzetting. Deur & Parket was reeds één van de eerste Master Installers Quick-Step in België.

Planken parket

PLANKEN PARKET ZELF PLAATSEN?

Toch zijn deze planken ook eenvoudig zelf te plaatsen, als je rekening houdt met enkele basisprincipes. Wij helpen jou graag met enkele makkelijke tips om de plaatsing tot een goed eind te brengen, waar je zelf trots op kunt zijn. De planken parket en het toebehoren worden steeds bij jou ter plaatse geleverd. Wens je snel te beginnen? Dat kan via onze webshop.

HOE PLANKEN PARKET ONDERHOUDEN?

Het onderhoud van planken parket is over het algemeen eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of vegen om vuil en stof te verwijderen, in combinatie met af en toe dweilen met onderhoudsproduct door middel van een licht vochtige doek, is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Het is belangrijk om overtollig vocht te vermijden en om beschermende viltjes onder meubels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Deur & Parket is erkend verdeler van Quick-Step, Cabbani en Parky. Dit betekent dat je het volledige gamma van zowel Quick-Step, Cabbani als Parky in onze toonzaal kunt bekijken! Tevens kunnen wij alle accessoires en onderhoudsproducten aanbieden. Neem zeker vandaag reeds contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal. Wij staan je graag te woord voor advies.

bottom of page