top of page

VOUWDEUREN OF HARMONICADEUREN

OF HET NU GAAT OM EEN HUIS, RESTAURANT, WINKEL OF KANTOOR, VOUWDEUREN ZIJN EEN UITSTEKENDE KEUZE VOOR AL WIE WIL GENIETEN VAN DE SCHOONHEID VAN BINNEN EN BUITEN IN PERFECTE HARMONIE.

vouwdeur te Turnhout
Vouwdeur te Retie

RUIMTEBESPAREND, PRAKTISCH EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Vouwdeuren, ook wel bekend als vouwwanden of harmonica deuren, zijn een populaire keuze geworden voor diegenen die verschillende ruimtes naadloos willen verbinden en tegelijkertijd een ruimtelijk gevoel willen creëren. Deze unieke deuren bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit en functionaliteit, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ze voegen een eigentijdse en luxe uitstraling toe aan een gebouw, waardoor het visuele aspect wordt verbeterd.

  • Een van de belangrijkste voordelen van vouwdeuren is hun vermogen om grote openingen te creëren en ruimtes te maximaliseren. 

  • Met vouwdeuren kunnen hele wanden geopend worden, waardoor een vloeiende overgang tussen de verschillende ruimtes ontstaat. 

  • Het openen van de vouwdeuren vergroot de leefruimte aanzienlijk. 

  • Vouwdeuren zijn vervaardigd van kunstleder. Zéér duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

APORTA VOUWDEUREN

Onze Aporta vouwdeuren zijn zeer veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende ruimtes en behoeften. Ze kunnen uitgevoerd worden als enkele vouwdeuren of als dubbele vouwdeuren, afhankelijk van de breedte van de opening en de gewenste functionaliteit. Sommige vouwdeursystemen kunnen zelfs meerdere panelen bevatten, waardoor ze geschikt zijn voor extra brede openingen. De vouwpanelen kunnen gemakkelijk worden geopend en gevouwen, waardoor ze weinig ruimte innemen en een optimale doorstroming van licht en lucht mogelijk maken.

Vouwdeur te Balen

ENERGIE-EFFICIËNT

Naast het creëren van een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, bieden vouwdeuren ook andere voordelen. Ze kunnen bijdragen aan een betere ventilatie door de mogelijkheid om grote openingen te creëren en frisse lucht binnen te laten. Daarnaast kunnen vouwdeuren goed geïsoleerd worden om warmteverlies te minimaliseren, waardoor ze energie-efficiënt zijn.

BEVEILIGING

Veiligheid en beveiliging zijn ook belangrijke aspecten bij vouwdeuren. Moderne vouwdeursystemen zijn voorzien van hoogwaardige sloten en beveiligingsfuncties om een goede bescherming te bieden tegen inbraakpogingen.

Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Kortom, Aporta vouwdeuren bieden een unieke combinatie van functionaliteit, flexibiliteit en esthetiek. Ze creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten, vergroten de leefruimte en voegen een eigentijdse uitstraling toe aan een gebouw. Neem vandaag nog contact met ons op en kom deze deuren ervaren in onze toonzaal. Wij adviseren je graag bij de keuze voor toepassing en kleur.

bottom of page