top of page

ONZICHTBARE XINNIX DEUREN

DE ONZICHTBARE XINNIX-DEUREN DEUREN ZIJN EEN STATEMENT VAN MINIMALISTISCH DESIGN EN FUNCTIONALITEIT, WAARBIJ ELK ASPECT ZORGVULDIG IS OVERWOGEN.

Xinnix deur
xinnix-scharnierende-deur

PERFECTE HARMONIE TUSSEN MINIMALISME EN FUNCTIONALITEIT

Xinnix-deuren zijn een ware revolutie op het gebied van interieurdesign. Deze innovatieve deursystemen bieden een perfecte harmonie tussen minimalisme en functionaliteit, waardoor ze een subtiel en elegant element worden in jouw interieur. Met Xinnix-deuren kun je een unieke en eigentijdse sfeer creëren in jouw woning, kantoor of commerciële ruimte.

  • Een van de meest opvallende kenmerken van Xinnix-deuren is hun onzichtbaarheid wanneer ze gesloten zijn. 

  • Dankzij het unieke inbouwsysteem en de verborgen scharnieren worden de deuren naadloos geïntegreerd in de muur. 

  • Zo ontstaat een minimalistische uitstraling waarbij de deur volledig opgaat in de omgeving.

  • Dit creëert een gevoel van ruimte, openheid en licht in jouw interieur.

PRAKTISCH EN MOOI

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden Xinnix-deuren ook tal van praktische voordelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder schuifdeuren, draaideuren en pivotdeuren, waardoor je de perfecte deuroplossing kunt kiezen die past bij jouw behoeften en ruimte. Bovendien zijn deze deuren van uitstekende kwaliteit en duurzaam, zodat ze jarenlang probleemloos meegaan.

TE PERSONALISEREN

Xinnix-deuren bieden ook veel mogelijkheden voor personalisatie. Je kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals vlak te schilderen, houtfineer of deurblad met design. Met wit of met zwart gelakt aluminium kader. Hierdoor kun je de deur aanpassen aan jouw specifieke stijl en de algehele sfeer van jouw interieur versterken.

VAKMANSCHAP EN PRECISIE

De installatie van Xinnix-deuren vereist vakmanschap en precisie. Onze deskundige installateurs hebben ruime ervaring en expertise in het plaatsen van deze onzichtbare deuren. Op eigen initiatief van de klant verzorgen wij de nodige technische ondersteuning indien gewenst. Ze zorgen we ervoor dat de deuren perfect geïntegreerd worden in jouw interieur, met oog voor elk detail.

Xinnix-deur
Toonzaal Deur & Parket

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Neem contact en kom vandaag nog langs om de onzichtbare schoonheid van Xinnix deuren te ontdekken. Deur & Parket staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte deuren die jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Ervaar de perfecte harmonie tussen minimalisme en functionaliteit met Xinnix-deuren.

bottom of page