top of page
  • Deur & Parket

Integreren van je trap binnen je interieur.

Bijgewerkt op: 22 jun. 2022

Je oude trap renoveren is een grote stap, maar hoe zorg je ervoor dat de ruimte rondom je nieuwe trap er ook weer fris en stralend uitziet? Wij denken hierin graag met je mee. Je kunt bijvoorbeeld je muur voorzien van mooie wandpanelen van Astrata.


Wat zijn wandpanelen van Astrata?

Astrata wandbekleding wordt gevormd door gesneden hout van oude balken. Door de verschillende diktes van de plankjes ontstaat er een subtiel 3D-oppervlak. Het laat je toe om op een eenvoudige manier een wand of ruimte af te werken zonder zware investeringen.

Ambacht

Wanneer je voor Astrata kiest, kies je voor vakwerk, maatwerk en ambacht. Alle Astrata wandblokjes worden met de hand gemaakt even als onze overzettreden zijn zij ook ontstaan uit pure vakmanschap . Als wij de trap bij onze klanten gaan monteren wordt vervolgens iedere trede tot op de millimeter nauwkeurig met de hand opgemeten en ter plaatse op maat gezaagd.

Hierdoor kunnen wij 100% maatwerk garanderen. Uw kamer krijgt vorm.


Uitgebreide aanbod in trapbekleding


Wanneer je kiest voor een houtstructuur, vloertegel look of betonlook. In onze exclusieve collectie is er beslist een soort trapbekleding dat bij jouw interieursmaak past. Heb je moeite met kiezen welke stijl het beste bij je past? Géén probleem.

In onze toonzaal adviseren wij je graag, zodat jouw trap de perfecte match wordt in je interieur.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page